Bescherming van uw product

In de verpakkingsindustrie zijn we misschien wel het meest zichtbaar. Daar zorgen onze schuimtoepassingen voor de bescherming van de meest uiteenlopende producten. Van kleine porseleinen beeldjes tot kopieermachines, van printplaatjes tot audiovisuele apparatuur. Geheel conform de gewenste eigenschappen. Veerkrachtig. Schokbestendig. Antistatisch. Elk product vraagt om een eigen benadering. En wij hebben het antwoord.

Maatwerk is ons vak


We zouden bijna willen zeggen: geef ons een vraagstuk en we lossen het voor u op! In de praktijk betekent dat: vertel ons alles over uw product en aan welke voorwaarden de verpakking moet voldoen en wij gaan aan de slag. Daag ons maar uit, laat ons uw boodschap verpakken!

Als producent en verwerker van PU-schuim weten we alles van schokabsorberende materialen en de specifieke eigenschappen van de verschillende soorten. Als ervaren specialist kennen we de producten die we verpakken en de bescherming die ze nodig hebben. En als system supplier kennen we het logistieke traject dat zendingen doorlopen. Die combinatie maakt ons uniek en dat gaat veel verder dan de basis zelf: het foam.

Uw contactpersoon


Bart Lange
lange.bart@recticel.com